Tore Amundsen

Tore har mer enn 30 års erfaring som leder i flere norske selskaper, sist som administrerende direktør for Gassnova SF. Tidligere har han vært administrerende direktør for CO2 Technology Center Mongstad DA (testsenteret for CO2 –fangst), Simrad Optronics ASA, Kværners virksomheter i Kina, Kværner Energy AS og Kværner Eureka AS. Han har også vært økonomidirektør i Norske Godslinjer AS, Kværner Brug AS og Kværner Eureka AS.

I tillegg til erfaring som toppleder, har han erfaring fra prosjektledelse, organisasjonsutvikling, herunder systemer for kvalitetssikring, internkontroll, HMS og informasjonssikkerhet. Han arbeider nå som sikkerhetsrådgiver innenfor informasjons- og kommunikasjonssikkerhet og er sertifisert ISO/IEC 27001 lead implementer fra PECB.

Tor Mundal

Tor har mer enn 20 års erfaring innen IT-ledelse, prosjektledelse og rådgivning og har et stort fokus på hvordan man utnytter IT-verktøy for å understøtte bedriftens interne prosesser på ulike måter. Han har de siste årene særlig jobbet med Microsoft Office 365, SharePoint og Teams og har bygget og tilpasset løsninger for en rekke bedrifter i Norge og internasjonalt.

For Tor er også IT-sikkerhet et viktig område. Han er ISO-sertifisert innen Informasjonssikkerhet (ISO/IEC-27001 Lead Implementer) og har hjulpet flere bedrifter med å bedre rutiner rundt IT-sikkerheten og også bistått på veien til ISO-sertifisering.